04-08-2020
02:09

Град Габрово,
с. Черневци

BG EN RU DE

Летни намаления

Всички клиенти с нощувки в хотел „Боженци“ могат да се възползват от следните намаления:


  • * При една нощувка за двама в двойна стая*, с включена закуска, получавате 5% намаление за консумираната храна в ресторанта на хотела /без напитки/.

 

  • * При две нощувки за двама в двойна стая*, с включена закуска, получавате 10% отстъпка от цената на нощувките и 10% намаление от цената на всяка вечеря /без напитки/.

 

  • * При три нощувки за двама в двойна стая*, с включена закуска, получавате 15% отстъпка от цената на нощувките и 15% намаление от цената на всяка вечеря /без напитки/.

 

  • * При повече от три нощувки за двама в двойна стая*с включена закуска получавате 15% отстъпка от цената на нощувките и 15% намаление от цената на всяка вечеря с включените напитки.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЛЕТЕН БОНУС:

По една студена лимонада (върви идеално с джин :)) за мама и тати и топка сладолед за децата всеки ден край басейна.


*ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА С ДВОЙНИ СТАИ, СТУДИА, СТУДИА ЛУКС И АПАРТАМЕНТИ. ОТСТЪПКИТЕ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПОМЕЩЕНИЯ – свържете се с нас за конкретна оферта.

 

*Офертата важи до 15.09.2020г. и е за индивидуални клиенти. За организирани събития и мероприятия работим с други отстъпки, които може да получите при запитване.


Още предложения

Летни намаления

Абонирайте се за нашите предложения

Абонирайте се ако искате да получавате информация за най- новите ни пакетни цени, както и програма за предстоящи събития в ресторанта и пиано-бара на хотел Боженци.